sâmbătă, 25 mai 2013

RESPECT Shea Vaughn - 72 de ani



Are 72 de ani, dar mulţi dintre cei care o văd i-ar da jumătatea vârstei sale. Shea Vaughn este mama lui Vince Vaughn şi nu arată deloc ca o bunică. Totul datorită stilului său de viaţă şi exerciţiilor dezvoltate de ea, Sheanetics.
Cum face femeia de 72, mama a patru copii, pentru a se menţine în formă? Ea povesteşte că, pe lângă exerciţiile special create -sheanetics.com- are un stil de viaţă sănătos:

"Mă trezesc pe la 4 şi un sfert în fiecare dimineaţă. Beau jumătate de cană de apă călduţă cu lămâie şi iau două capsule care conţin piper cayenne ca să îmi trezesc organismul. "

Mama lui Vince Vaughn spune că aleargă dimineaţa, asta dacă nu merge puţin pe bicicletă sau nu combină ambele exerciţii fizice. De 4 ori pe săptămână ridică greutăţi şi în toate zilele alege să facă Sheanetics -sistemul de exerciţii conceput de ea. O zi pe săptămână face pauză.

Femeia de 72 de ani urmează un regim strict vegan, cu un suc făcut din legume şi fructe în fiecare dimineaţă, urmate de salate, biscuiţi de orez, orez nedecorticat, hummus, fructe de pădure şi pepene roşu.

Niciun comentariu: